Antrenament cu un beneficiar câine ghid

Câinii care finalizează cu succes programul de dresaj intensiv, sunt identificați ca o posibilă potrivire cu cineva care are nevoie de un Câine Ghid (Beneficiar).

Trainerul nostru, instructorii de mobilitate a câinilor ghid (GDMI) analizează și iau în considerare trăsăturile câinelui în raport cu aspectele vieții utilizatorului, inclusiv:

După ce procesul de potrivire este finalizat și finalizat, noul antrenament „parteneriat” pentru câini ghid și utilizatori este adaptat nevoilor specifice ale utilizatorului. Vor petrece aproximativ 1 săptămână în București învățând elementele de bază și formând o legătură cu noul lor câine. Ulterior, se vor muta la domiciliul beneficiarului pentru a continua formarea.

Pe parcursul a 2 – 3 săptămâni, GDMI va învăța câinele și utilizatorul cum să negocieze rute sau

călătorii care sunt efectuate în mod regulat (de exemplu, către magazine, autobuz sau gară). Acest lucru le permite să se familiarizeze cu călătoria și să fie confortabil să lucreze împreună ca un parteneriat.

O evaluare formală este întreprinsă la sfârșitul cursului, pentru a determina dacă un parteneriat este capabil să absolve. Odată ce parteneriatul s-a încheiat, GDMI va menține o relație cu utilizatorul și va vizita periodic, pentru a verifica că totul merge bine și nu există probleme sau probleme. Acest lucru se întâmplă pentru restul vieții de muncă a câinelui.

Cât timp lucreaza un câine ghid?

Acest lucru variază, în funcție de fiecare câine. De obicei, un câine va lucra timp de 8 – 10 ani înainte de a se pensiona. La pensionare, ei ajung să-și închidă hamul și să se bucure de relaxare. Prima opțiune pentru câine va fi să trăiască ca animal de companie cu persoana care a avut grijă de ei ca crescător de căței. Dacă acest lucru nu este posibil, contactați-ne pentru a intra pe lista noastră de persoane care ar dori să aibă un câine ghid pensionar ca animal de companie.