Implica-te

Cum te poți implica?


Light into Europe este finanțat în totalitate prin generozitatea și donațiile dvs. Nu primim sprijin financiar guvernamental pentru programele noastre. Dacă doriți să faceți mai mult decât să donați, există modalități prin care ne puteți ajuta să ne apropiem de mai mulți români orbi și surzi.

Ca individ


Există 3 moduri prin care te poți implica:

Guide Dog
Puppy raiser
Ai putea avea grijă de un viitor cățel de câine-ghid? Veți crește un cățel de la 8 săptămâni la aproximativ 1 an și 4 luni, ajutându-l să devină un câine ascultător încrezător, sănătos, pregătit pentru provocarea de a dresa pentru a fi un Câine Ghid de lucru?
Potrivit ideal pentru: cineva care stă/lucrează acasă, are timp să îngrijească, să antreneze și să socializeze cățelul în diferite medii și nu îl lasă singur pe perioade lungi de timp (peste 3 ore) ).
Temporary Boarder
Ai putea avea grijă de un Câine Ghid la dresaj, oferindu-i un cămin sigur și iubitor seara și la sfârșit de săptămână în timpul antrenamentului? În zilele lucrătoare (luni - vineri) vă veți lăsa câinele (8-10am) și îl veți ridica (16-17:30) de la „școala” noastră din Bucureștii Noi, Sector 1
Potrivit ideal pentru: Cineva care locuiește/lucrează în zona Bucureștii Noi (locația centrului nostru de antrenament). Cineva care este interesat să aibă un câine, dar lucrează în timpul zilei. Trebuie să fie șofer.
Guide Dog
Guide Dog
Breeding Dog volunteer
Ai putea avea grijă de unul dintre minunații noștri câini de reproducție? Păstrăm cei mai buni câini pentru a produce generațiile viitoare de câini ghid și căutăm voluntari care să-și asume responsabilitatea pentru găzduirea unui „broodie”, oferindu-i o casă stabilă și atunci când vine timpul cățeilor ei în primele 8 săptămâni de viață când aceștia trebuie vizionat aproape 24/7!
Potrivit ideal pentru: Cineva care are un program de lucru flexibil, astfel încât câinele să poată locui cu tine, dar poți să-ți dedici timpul intens pentru săptămânile care urmează nașterii cățeilor.

Ca si companie


În calitate de companie, puteți ajuta în diferite moduri, cum ar fi:

Let's talk

Poveștile beneficiarilor noștri


Light into Europe

Adrian & Veronica

Read More...
Light into Europe

Alexandra 

Read More...