Caini Ghid pentru Nevazatori

Alăturați-vă nouă în viziunea noastră despre o lume în care oamenii orbi și surzi din România se bucură de aceleași drepturi, oportunități, responsabilități, împlinire și calitate a vieții ca și colegii lor apți.
Light Into Europe

MUN4ALL

What & Where?Intercontinental Athenee Palace Hotel Le Diplomate Ballroom31 May- 2 JuneDialogue for Change What is MUN?Model UN simulations engage hundreds of thousands of students each year, helping them to learn more about the principles of the UN and how it functions. Many of today’s leaders in law, government, business and the arts – including […]

Citeste mai multe
Light Into Europe

Inclusive solutions for education:

We had an amazing creative weekend, designing and painting murals and sensory paths at the School for the Deaf Bucharest.

Citeste mai multe
Light Into Europe
Light Into Europe

What we do


Light Into Europe
Caini Ghid pentru Nevazatori
Free of charge dog that can guide you
Light Into Europe
White Cane Sessions
Based on international models of good practice
Light Into Europe
Braille reading
Respecting our beneficiaries dignity and personal choices

Despre noi


Light Into Europe

Light into Europe este o organizație de caritate britanică-română fondată în 1986 şi care activează în România din 1990. Din 1997 pana in 2003 Light into Europe a fost invitat de Ministerul Sănătății să fie singurul furnizor de servicii de ambulanță aeriană, economisind 900 de vieți peste 4000 de ore de zbor. In 2003, serviciul de Ambulanță Aeriană a fost predat SMURD.

Începând cu 2003, accentul Light into Europe s-a concentrat pe sprijinirea persoanelor nevăzătoare și surde din România și pe dezvoltarea serviciilor care să le sprijine pentru a putea trăiește o viață independentă ca parte a comunitatii

În 2007 am deschis Centrul nostru de Resurse pentru Deficienți Senzoriali, care găzduiește Centrul pentru Câini Ghid, Biblioteca Braille și producția de cărți cu tipărituri mari, precum și atelierele noastre de educație creativă.

În 2010 am antrenat cu succes și am egalat primul nostru Câine Ghid pentru Nevăzători, Chloe, cu Gabi Nicolescu. De atunci am antrenat și extins programul pentru a sprijini mai multe persoane cu deficiențe de vedere din întreaga țară și, de asemenea, am oferit câini de asistență copiilor cu autism și persoanelor cu epilepsie.

Light Into Europe

Cum poti ajuta


Poti face mai multe decat crezi

Există peste 100.000 de persoane în România care suferă de deficiențe de vedere severe sau sunt orbi. Viziunea noastră la Light into Europe este să oferim servicii esențiale copiilor și adulților care sunt nevăzători din toată România. Misiunea noastră este să ajutăm persoanele care suferă de deficiențe de vedere severe să obțină mobilitate, libertate și independență și să joace un rol activ în comunitățile lor. Serviciile noastre principale includ furnizarea de câini ghid pentru nevăzători, dresaj de orientare și mobilitate și manuale adaptate pentru școli

Există peste 40.000 de persoane în România care suferă de pierdere severă a auzului sau sunt surde. Dorim să sprijinim acești oameni prin oferirea de formare a abilităților de viață prin educație creativă, cursuri de limbaj semnelor române, advocacy și sprijin pentru intervenția timpurie.

Implica-te
Poti contribui prin mai multe feluri
Light Into Europe

Aplica pentru un Caine Ghid


Light into Europe vrea să vadă o lume în care toți cei care au nevoie de un Câine Ghid să aibă un Câine Ghid. Din acest motiv, fiecare dintre câinii noștri este oferit gratuit persoanelor nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere.

             

Hai sa ne cunosti Cateii


Dorim să cunoști familia noastră de câini ghid!

Faceți clic pe oricare dintre imaginile de mai jos pentru a afla despre câinii noștri, ce fac și caracterul lor.

Guide Dogs
Guide Dogs
Guide Dogs
Guide Dogs

Mulțumim mult sponsorilor noștri


Visionary sponsors

Light Into Europe Sponsor
Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor
Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor Light Into Europe Sponsor

Noutati


Citeste despre ultimele noutati

Light into Europe

MUN4ALL

Read More...
Light into Europe

Inclusive solutions for education:

Read More...
Light into Europe

Guide Dogs belong everywhere: It’s the Law!

Read More...