Sponsorizează un cățel

Light Into Europe

Light In Europe oferă un serviciu fantastic persoanelor din România care au dificultăți de vedere sau auz.

Nu primim sprijin financiar guvernamental sau de stat și tot ceea ce facem se datorează generozității prietenilor noștri, fie ei persoane fizice care donează timp și bani, sau companii care sponsorizează unele dintre activitățile noastre.

În prezent, costul anual din prima zi este de 3.500 de euro. După 2 ani de pregătire și absolvire extinse, organizația de caritate continuă să plătească toate cheltuielile legate de sănătatea și hrana câinilor plus sesiunile de dresaj în curs, astfel încât costul total per câine pe viață poate ajunge la 30.000 de euro.

Sponsorizează un cățel și schimbă vieți!


Faceți cunoștință cu Dylan, un cățeluș din Europa care se află la antrenament

El și frații și surorile lui au nevoie de sprijinul tău pentru a avea cele mai bune șanse posibile de a deveni Câini Ghid care îi schimbă viața. Este nevoie de peste 2 ani pentru a crește, dresa și transforma acești pui în câini-ghidatori geniali – o călătorie făcută posibilă doar prin sprijinul unor oameni ca tine.

În calitate de sponsor pentru cățel, vei primi:

  • Propriul certificat unic de Sponsor de catelus
  • O fotografie a cățelușului tău sponsorizat
  • Un câine drăguț de jucărie purtând o jachetă de dresaj pentru câine-ghid
  • „Actualizări” regulate de la cățelul tău
  • Și, cel mai important, o șansă de a schimba viața cuiva pentru totdeauna.

Aranjamentele de sponsorizare sunt flexibile – poți sponsoriza un câine timp de o lună sau un an; puteți plăti online prin MobilPay și puteți începe procesul făcând clic mai jos pentru a sponsoriza timp de o lună sau un an.

Veți fi dus la sistemul MobilPay unde puteți plăti cu cardul de credit sau debit. Vă rugăm să completați numele, e-mailul, telefonul mobil și detaliile adresei, astfel încât să putem livra cadourile și „pupdate-urile”. Dacă alegeți opțiunea lunară, vă vom reaminti lunar să efectuați următoarea plată. Pentru opțiunea anuală, vă vom reaminti o dată pe an.

Odată ce plata este validată, Light In Europe vă va contacta în câteva zile la adresa de e-mail pe care o furnizați pentru a aranja certificatul, fotografia și jucăria câinelui ghid.

Dylan

Born: 16th May 2018
Breed: Labrador Retriever
Gender: Male
Character: Dylan este un pui ascultător și afectuos. Are și o latură sensibilă, așa că se va îmbrățișa cu tine dacă știe că ai nevoie de puțină dragoste.
Current status: Puppy in training

Dylan este „ambasadorul” (sau „ambasadogul”) pentru cainii ghid din generația „D” să crească și să treacă prin dresaj și, ca atare, este cățelul sponsor reprezentativ pentru acest an. Îi vom urmări călătoria de la mersul cățelului până la antrenament până la câine ghid complet dresat.